MEER OVER CAMPING DE PARADIJSVOGEL
Komende zomer is het zover. Dan zijn we er weer met onze pop-up camping de Paradijsvogel Lelystad, een kleurrijke en kleinschalige familiecamping voor LHBTIQ+ kinderen/jongeren en hun ouders. Een bijzondere en veilige plek waar je helemaal jezelf kunt zijn en waar je allemaal gelijkgestemden zult ontmoeten. En dat is heel belangrijk, want dan zie je dat jouw kind helemaal niet anders is.

Op deze regenboog camping krijgt jouw kind gegarandeerd heel veel zelfvertrouwen!

De camping is dit jaar van 07 t/m 21 augustus 2023 – Lelystad

Afbeeldingsresultaten voor regenboogvlag VOOR WIE IS CAMPING DE PARADIJSVOGEL?

Onze LGBTIQ+ camping is speciaal voor:
* LHBTIQ+ kinderen /tieners/jongeren en hun ouders.
* jongvolwassenen van 18 jaar en ouder (zelfstandig kamperen)
* LHBTIQ+ ouders MET kinderen

 

Afbeeldingsresultaten voor regenboogvlag WAT HOUDT CAMPING DE PARADIJSVOGEL LELYSTAD IN?
Onze Regenboogcamping zal een veilige plek zijn waar je gelijkgestemden andere LGBTIQ+ kinderen en jongeren kan ontmoeten. Dit geldt ook voor ouders. Camping de Paradijsvogel zal hierdoor een feest van herkenning zijn. Eindelijk een plek waar je ontdekt dat je helemaal niet anders bent als je maar in de juiste groep zit. Althans dat is wat wij hebben ervaren afgelopen jaar. Dat elk kind hier helemaal op zijn/haar/diens/hun plek was. Je kan hier echt zijn wie je bent en op een veilige manier op zoek gaan naar je gender identiteit. Want dat is waar camping de Paradijsvogel voor staat!

Afbeeldingsresultaten voor regenboogvlag NIET BUITENSLUITEN OF PESTEN OP CAMPING DE PARADIJSVOGEL
De camping is een veilige plek voor LHBTI kinderen en jongeren. Je kan hier chillen en op een veilige manier experimenteren met je gender zoektocht. Dit laatste vinden wij erg belangrijk, omdat het soms niet meevalt om je staande te houden in deze harde maatschappij die er vaak iets van vindt als je opeens in een jurk of op hakken loopt, nog midden in je transitie zit of met een andere naam door het leven wilt gaan. Wij hebben de plek gecreëerd waar je dit gewoon kan doen en waar je kan ervaren hoe het is om helemaal jezelf te kunnen zijn. Ook voor ouders zal het een plek zijn waar je zonder zorgen (dat je kind gepest of buitengesloten wordt) kunt vertoeven en met elkaar ervaringen kunt uitwisselen. Hier zijn meer ouders die jou en de dingen waar je tegenaan loopt helemaal begrijpen. Te beginnen met mijzelf (Brenda).

Afbeeldingsresultaten voor regenboogvlag HOE ONZE GASTEN DE CAMPING HEBBEN ERVAREN, ZIE JE HIERONDER

Afbeeldingsresultaten voor regenboogvlag WANNEER IS DE LGBTIQ+ CAMPING? 

Onze camping is van maandag 07  t/m maandag 21 augustus 2023, ruim twee weken dus.

Dit jaar kun je uit de volgende opties kiezen:

lang weekend: vrijdagmiddag-maandagmorgen | 3 nachten
midweek:         maandagmiddag-vrijdagochtend | 4 nachten
week:               maandagmiddag-maandagmorgen of vrijdagmiddag-vrijdagmorgen | 7 nachten

Mocht je langer willen blijven, dan boek je gewoon twee producten bij ons, bijv. een week en lang weekend = 1,5 week. Heb je hierbij hulp nodig, laat het ons weten via info@moederenzo.nl.

Dit jaar hebben we een HOOFDVELD en een BUITENVELD. En natuurlijk kun je ook dit jaar weer een accommodatie van de camping zelf boeken.

DIRECT BOEKEN!

Afbeeldingsresultaten voor regenboogvlag KAMPEERPLEKKEN & ACCOMMODATIES OP CAMPING DE PARADIJSVOGEL

1. Kampeerplek – Hoofdveld
Komende zomer hebben we het mooi gelegen ‘Hoofdveld’ midden tussen de, eveneens te boeken, prachtige boomhutten afgehuurd en op ècht kruipafstand van de sanitaire voorzieningen. Op dit centrale veld zullen de gemeenschappelijke activiteiten plaatsvinden. Maar … op dit veld is tevens een beperkt aantal plekken beschikbaar voor diegenen die dicht bij het vuur willen zitten! Wij mogen een aantal 2/3p. tot max. 4p. kampeerplaatsen aanbieden (alleen niet te grote tenten en géén caravan/camper), zodat je van het begin tot het eind in onze Regenboogbubbel zit. We faciliteren voor jullie een gezamenlijk koffiezetapparaat & waterkoker en uiteraard kunnen jullie gebruik maken van het middengedeelte op het moment dat er geen activiteiten zijn of als het regent! Dit was echt een toegevoegde waarde, hebben we afgelopen editie gezien.

Er zijn tevens 4 Ampère stroompunten en een waterpunt met publiek kookgedeelte & koelkast/vriezer vlakbij het veld (<75m.).

Let wel: dit aantal plekken is beperkt vanwege het unieke karakter!

Prijzen
Weekend:           €475,- (vrijdagmiddag-maandagmorgen | 3 nachten)
Midweek:            €575,- (maandagmiddag-vrijdagmorgen | 4 nachten)
Week:                 €875,- (aankomst ma.middag of vr.middag | vertrek ma.morgen of vr.morgen | 7 nachten)

Als je wilt reserveren voor een Kampeerplek op het Hoofdveld, dan doe je dat hier

Eerst een aanbetaling doen van 30% en eind mei 2023 het restant? Geen probleem, gebruik bij het afrekenen de Waardebon en vul in als code:  aanbetaling .

   

2. Boomhut-family 4p. – Hoofdveld
Dit jaar hebben we ervoor gekozen het Boomhuttenveld tot Hoofdveld om te toveren. Hoe gaaf is het als jij vanuit jouw suite zicht hebt op het hele veld? We noemen dit het beste van 2 werelden: kamperen met een luxe tintje! De Family is bedacht om met z’n vieren een onvergetelijk avontuur te beleven. Deze boomhut is ingericht als een trekkershut; er zijn 2 tweepersoons bedden aanwezig, waarvan de matrassen alvast zijn opgemaakt. Verder is er compleet beddengoed aanwezig. Buiten staat op het balkonterras een campingbrander waarop je je camping-maaltijd kunt klaarmaken. Uiteraard hebben wij ervoor gezorgd dat er voldoende servies aanwezig is om te kunnen koken, eten en drinken. Als buitenmeubilair zijn een tafel en 4 stoelen neergezet en beneden een picknicktafel.  Kortom: lekker basic kamperen, Gezellig met z’n allen, maar dan wel op hoogte! Omdat ook de Family gewoon een boomhut blijft, moet je voor een sanitaire stop wel ‘afdalen’ naar de bewoonde wereld. Verder kun je gebruik maken van de aanwezige voorzieningen op de camping.

Prijzen
Weekend:     €575,- (vrijdagmiddag-maandagmorgen)
Midweek:      €675,- (maandagmiddag-vrijdagmorgen)

Als je de Boomhut-family 4p. wilt boeken, dan doe je dat hier

Eerst een aanbetaling doen van 30% en eind mei 2023 het restant? Geen probleem, gebruik bij het afrekenen de Waardebon en vul in als code:  aanbetaling .

3. Boomhut-suite 2p. – Hoofdveld
Eveneens op het Hoofdveld hebben we 2 Boomhut-suites. De Suite is bedacht om met z’n tweeën een onvergetelijke ervaring mee te maken. Deze uitvoering is ingericht met een knipoog naar een hotelkamer; opgemaakte bedden, handdoeken en badjassen, en zelfs een Nespresso koffiezetter en een Nestle special-T theezetter waar je onbeperkt gebruik van mag maken. Verder is aan alles gedacht, van spelletjes voor twee tot voldoende lectuur en literatuur en een verrekijker voor het spotten van vogels of in ons geval Paradijsvogels! Omdat ook de Suite gewoon een boomhut blijft, moet je voor een sanitaire stop wel ‘afdalen’ naar de bewoonde wereld. Verder kun je gebruik maken van de aanwezige voorzieningen op de camping.

Prijzen
Weekend:     €575,- (vrijdagmiddag-maandagmorgen)
Midweek:      €675,- (maandagmiddag-vrijdagmorgen)

Als je de Boomhut-suite 2p wilt boeken, dan doe je dat hier

Eerst een aanbetaling doen van 30% en eind mei 2023 het restant? Geen probleem, gebruik bij het afrekenen de Waardebon en vul in als code:  aanbetaling .

   

4. Kampeerplek – Buitenveld
Komende zomer hebben we naast het mooi gelegen ‘Hoofdveld’ (midden tussen de prachtige, eveneens te boeken, boomhutten) ook ruimte op – wat wij noemen het Buitenveld – gereserveerd, op korte loopafstand van de sanitaire voorzieningen en het Hoofdveld. Op dit veld is er plaats voor de grotere tenten (4p. of meer), caravans <6m. (inclusief dissel) of campers <6m.

Er zijn 10 Ampére stroompunten en een waterpunt met publiek kookgedeelte & koelkast/vriezer vlakbij het veld (<50m.).

Prijzen
Weekend:       €475,- (vrijdagmiddag-maandagmorgen | 3 nachten)
Midweek:        €575,- (maandagmiddag-vrijdagmorgen | 4 nachten)
Week:             €875,- (aankomst ma.middag of vr.middag | vertrek ma.morgen of vr.morgen | 7 nachten)

Als je wilt reserveren voor een Kampeerplek op het Buitenveld, dan doe je dat hier

Eerst een aanbetaling doen van 30% en eind mei 2023 het restant? Geen probleem, gebruik bij het afrekenen de Waardebon en vul in als code:  aanbetaling .

   

5. Andere accommodatie op de camping

We hebben niet voor niets wederom deze camping uitgezocht, want naast de Boomhutten, ons Hoofdveld (voor 2p.-4p. kleine tenten), ons Buitenveld (voor 4p.+ tenten, caravans <6m. en kleine campers <6m.) zijn er tevens andere accommodaties te boeken. Voor ieder wat wils dus!

Te denken valt aan de volgende, unieke overnachtingsmogelijkheden:

– Rioolbuizen
– Safaritenten
– Tipitent
– Pipowagens
– Trekkershutten
– Zeecontainers
– Camperplaats (max. 7m.)

Deze accommodaties mogen rechtstreeks bij onze campingeigenaar Piet geboekt worden via deze link.

Graag ontvangen wij daarna van jullie een mail met jullie reserveringsbevestiging. Wij sturen jullie dan vervolgens een aparte factuur voor de deelname aan ons programma (verplicht). Deze kosten bedragen:

€ 75 p.p. voor een lang weekend
€ 100 p.p. voor een midweek
€ 125 p.p. voor een week

Jongeren < 18 jaar zijn verplicht met 1 volwassene te boeken.
Aankomst- en vertrekdagen op maandag en vrijdag.

We verwachten dat er veel animo zal zijn voor de camping en i.v.m. de kleinschaligheid zal het ook snel vol zijn. Wil je er beslist bij zijn, boek dan snel!

RESERVEER JE PLEK NU OP CAMPING DE PARADIJSVOGEL!

Eerst een aanbetaling doen van 30% en eind mei 2023 het restant? Geen probleem, gebruik bij het afrekenen de Waardebon en vul in als code:  aanbetaling .

Afbeeldingsresultaten voor regenboogvlag OVERIGE PRAKTISCHE INFORMATIE OVER CAMPING DE PARADIJSVOGEL LELYSTAD

Genderneutraal sanitair
Voor de tieners/jongeren die hier behoefte aan hebben, hebben wij genderneutraal privé sanitair gereserveerd dat ook dicht bij ons veld staat. Zo proberen we met iedereen rekening te houden. Meld het bij aankomst even als je hier gebruik van wilt maken.

Huisdieren
Huisdieren zijn welkom op de camping, mits ze aangelijnd zijn en geen overlast veroorzaken. Extra kosten € 2,50 per huisdier per nacht, afrekenen bij de campingeigenaar. De honden zijn echter niet welkom op ons hoofdveld, omdat we de focus willen houden op de kinderen/jongeren. Op de rest van de camping is het geen probleem. Er is ook een prachtig bos waar ze uitgelaten kunnen worden.

Douchemunten | privé sanitair | toeristenbelasting | WiFi
Douchemunten zijn verkrijgbaar bij de receptie van de camping (€ 1,- per stuk). Privé sanitair is ook te boeken bij de camping. Dat kan hier. Toeristenbelasting dient apart afgerekend te worden bij aankomst bij de receptie. Hier kan ook de gratis WiFi geregeld worden.

Voorlopig Programma (dit zit bij de prijs inbegrepen)
Aankomstactiviteit (zodat je direct de anderen leert kennen): iedere vrijdag- en maandagavond
Bingo of andere spellen
– Kampvuuravonden met muziek (neem je instrument mee!): wij verzorgen het hout en de marshmallows
– Muzikant en transman Sem Jansen komt samen muziek maken – datum 8/8 (nog even onder voorbehoud ivm oproep operatie)
– Wandelen: samen Josanne – onze coach – gaan de ouders weer met elkaar op stap
– Koffie- en borreluurtjes voor ouders
– (Teken-)workshops
– Avontuur in het donkere bos (spel in bos voor kinderen/jongeren)
– Heels & runway lessen by Celeste
– Afsluiting: elke donderdag- en zondagavond

             

We hebben vorig jaar gemerkt dat het chillen met elkaar toch wel het belangrijkste was en dat dingen ook gewoon moeten ontstaan en daarom hebben we dit jaar meer rustpunten ingebouwd. Desalniettemin zijn we nog wel bezig met een aantal activiteiten dus houd deze pagina in de gaten.

De slotavond waarin iedereen nog 1x over de catwalk loopt, komt sowieso weer terug
slotavond camping de Paradijsvogel

 

Afbeeldingsresultaten voor regenboogvlag HELEMAAL JEZELF ZIJN OP CAMPING DE PARADIJSVOGEL

Op deze camping mag je lekker doen wat jij wilt (zolang je het niet te bont maakt). Er is een bos waar je lekker met de anderen kan chillen, je mag Engels praten of je ouders een andere naam geven. Weten ze ook eens hoe dat voelt. Verder mag je experimenteren met hakken, make-up (hebben wij al voor je meegenomen) of lekker muziek maken met elkaar. Neem een muziekinstrument mee als je dat laatste leuk vindt.

Dit is de plek waar niemand buitengesloten wordt, je helemaal jezelf kan zijn, alles mag aantrekken wat jij wilt en kan experimenteren met je gender. Ook broers en zussen zijn van harte welkom en we weten inmiddels uit ervaring dat ook zij de tijd van hun leven zullen hebben (ook al denken ze nu misschien van niet 😉 ) .

Op de camping is er een trampoline, een boomschommel, een kleine speeltuin, wat fietsjes/skelters en een pinpong tafel en kun je bij de receptie kaartjes voor het zwembad in het dorp met korting kopen.

                  

        

Verdere activiteiten in de omgeving van Lelystad

– Bataviastad (shoppen en eten)
– Kartcentrum Lelystad
– De Orchideeënhoeve in Luttelgeest
– Prettuin Dop en Erwt in Lelystad
– Toms Creek Fishing Adventure
– Boerkok in Lelystad
– Het Belevenissenbos (speelbos, klauteren en zwemmen)
– Natuurpark Lelystad (met wilde dieren)
– Flevopolder beach Zeewolde
– Het Houtribhoekstrand. Zwemstrand het Bovenwater
– Zuiderzee museum Enkhuizen
– Enkhuizen
– Walibi Flevoland

We verwachten dat er veel animo zal zijn voor de camping en i.v.m. de kleinschaligheid zal het ook snel vol zijn. Wil je er beslist bij zijn, boek dan snel!

RESERVEER JE PLEK NU OP CAMPING DE PARADIJSVOGEL!

Eerst een aanbetaling doen van 30% en eind mei 2023 het restant? Geen probleem, gebruik bij het afrekenen de Waardebon en vul in als code:  aanbetaling .

  Houd ook onze Facebook pagina in de gaten. Leuk als je erbij bent!

0
    0
    Winkelmand
    Winkelmand is leeg← Terug naar de webwinkel