Voulez-vous coucher avec moi?

Ik ben thuis aan het werk. Er wordt aangebeld. Ik denk dat het ons buurjongetje is voor Yens maar die is het niet. Het is een wat oudere man met een map in zijn handen. Hij komt de meterstand opnemen. Tot dus ver niks aan het handje. De radio schalt door mijn huis. Hij staat misschien een ietsie pietsie te hard, maar tot dusver nog steeds niks aan het handje. Plots word ik mij bewust van het nummer dat ze draaien. Ik ben vrij truttig dus ik voel mij opeens heel, heel ongemakkelijk worden. Ik hoop dat hij het nummer niet hoort en opschiet met zijn kleine zaklantaarn. “Voulez-vous coucher avec moi”? Ik kijk de beste man nog eens aan, ik peins er niet over en zo te zien spreekt ie geen Frans want hij schijnt onverstoorbaar door met zijn lampje in mijn meterkast. Hoe lang kan een liedje duren? Het schiet voor geen meter op, net als die man trouwens.

Toen ik je zag - moeder enzo

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *