Zomer 2024 | Tent huren basis of de luxe pakket

 399,00 999,00 incl. BTW

Artikelnummer: kamp-hoofd1-1-1-1 Categorie:

Beschrijving

Camping de Paradijsvogel 2024 | Tent huren basis of de luxe pakket

Dit jaar is er de mogelijkheid om een Belltent te huren, die wij voor je opzetten. Er zijn twee opties:
* je kiest voor een basis pakket (alleen tent, zelf slaapspullen meenemen)
* je kiest voor een de luxe pakket (tent met bedden (geen linnengoed, wel te huren!) en interieur)

Meer informatie basis pakket

Het basispakket houdt in dat er een tent voor je klaar staat en dat je zelf een matje of luchtbed meeneemt. Bij deze optie zorgen wij ervoor dat je de juiste tent krijgt als je het aantal personen intikt. Bijv. in een 2-persoons Bell tent passen max 4 matjes.

Uitzondering bij 5 personen:
Kom je met 5 personen dan krijg je van ons een 4-persoonstent en geven we je de mogelijkheid om zelf een pop-up tentje neer te zetten waar 1-2 personen dan in kunnen slapen (tentje zelf meebrengen). 5 Luchtbedden/matjes passen namelijk niet in de tent en zo drukken we ook de kosten voor je. Je koopt gewoon een pakket voor 5 personen en ons systeem rekent de rest voor je uit.

Meer informatie de luxe pakket

Met dit pakket word je volledig ontzorgt en zetten wij niet alleen een Bell tent voor je neer, maar je krijgt van ons ook echte bedden (let op zonder beddengoed, apart te huren of zelf meenemen!) en een gezellig interieur (nachtkastjes, een gezellig kleed en een lamp voor ‘s avonds). Het aantal bedden is berekend op het aantal personen. Zodra je het aantal personen intikt, berekent ons systeem de totaal prijs.

1-2 personen slapen in een 2-persoonstent, 1-2 bedden
3-4 personen slapen in een 4-persoonstent, 3-4 bedden

Uitzondering bij 5 personen:
Kom je met 5 personen dan krijg je van ons een 4-persoonstent met 3 bedden en geven we je de mogelijkheid om zelf een pop-up tentje neer te zetten waar 2 personen dan in kunnen slapen (tentje en matjes etc. zelf meebrengen). 5 Bedden passen namelijk niet in de tent en zo drukken we ook de kosten voor je. Je koopt gewoon een pakket voor 5 personen en ons systeem rekent de rest voor je uit.

MEER INFORMATIE OVER REGENBOOG CAMPING DE PARADIJSVOGEL

Komende zomer is het weer zover. Dan openen we opnieuw van 9-16 augustus 2024 onze kleurrijke en kleinschalige (pop-up) familiecamping. Deze keer strijken we neer in Dronten. Een bijzondere plek waar je helemaal jezelf kunt zijn!

Voor wie is het?
* voor LHBTIQ+ kinderen/jongeren en hun ouders
* voor jong volwassenen (LHBTIQ+) 18 jaar – 25 jaar (zelfstandig kamperen)

Wat houdt camping “de Paradijsvogel” in?
De Regenboogcamping is een veilige plek waar je gelijkgestemden kan ontmoeten, kan chillen en experimenteren in je zoektocht naar je identiteit. Dit laatste vinden wij erg belangrijk, omdat het soms niet meevalt om je staande te houden in deze harde maatschappij die er vaak iets van vindt als je opeens in een jurk of op hakken loopt, nog in transitie bent of met een andere naam door het leven wilt gaan.

Wij hebben dé plek gecreëerd waar je dit gewoon kan doen en waar je kan ervaren hoe het is om helemaal jezelf te kunnen zijn. Ook voor ouders zal het een plek zijn waar je zonder zorgen (dat je kind gepest of buitengesloten wordt) kunt vertoeven en met elkaar ervaringen kunt uitwisselen. Hier zijn meer ouders die jou en de dingen waar je tegenaan loopt helemaal begrijpen. Te beginnen met mijzelf (Brenda).

Camping in een andere vorm, meer over ons veld
Dit jaar gaan we het iets anders doen dan de voorgaande jaren. Dat wil zeggen dat iedereen op ons veld komt te staan. We hebben namelijk gemerkt dat het voor de kinderen die sociale angsten hebben, lastig is om aan te sluiten als je niet bij ons op het veld staat. Dan wordt de drempel nog groter. Derhalve staat iedereen dit jaar op hetzelfde veld en kunnen de kinderen/jongeren die het spannender vinden vanaf een afstandje meekijken en zal aansluiting veel gemakkelijker worden. Ook hebben we een andere plek uitgekozen, te weten een groepsaccommodatie in Dronten waar we een veld met eigen sanitair hebben gehuurd.

Eigen keuken en koelkast
Het leuke aan het veld dat we hebben gehuurd, is dat er een keuken en koelkast bij zit. Dat wil zeggen dat je gebruik kunt maken van deze keuken en zelf geen kookspullen hoeft mee te nemen (wel bord, bestek en bekers). Ook kun je je spulletjes bewaren in de koelkast (let op we delen de koelkast met elkaar). We hebben namelijk gemerkt dat onze gasten het leuk vinden om met elkaar te kokkerellen en te eten en die mogelijkheid is er dus. We gaan net als voorgaande jaren weer een aantal plekken organiseren waar mensen met elkaar kunnen zitten. Ook zal hier een waterkoker en koffiezetapparaat staan waar iedereen gebruik van kan maken.

Kampvuur en speeltuintje
Ook zit er in het midden van het veld een kampvuurplek, waar we elke avond (afhankelijk weer) een vuurtje met elkaar kunnen stoken en wat na kunnen kletsen en voor de allerkleinsten zit er op ons veld ook een klein speeltuintje.

Periode en opties 9 t/m 16 augustus 2024
We strijken dit jaar 1 week neer in Dronten. Je kunt kiezen uit de volgende opties:
* lang weekend : vrijdagmiddag 9/8 tot en met maandagmorgen 12/8
* midweek : maandagmiddag 12/8 tot en met vrijdagmorgen 16/8
Tijden van aankomst en vertrek, adres en andere info volgen zodra je geboekt hebt.

Accommodatie mogelijkheden:
Er zijn 3 mogelijkheden:
1) kamperen
2) je huurt alleen een tent
3) je huurt een tent met inboedel

1) Meer informatie kamperen
Je komt kamperen met een tent en neemt je eigen kampeerspullen mee. Kom je met 1-3 personen dan gaan we er, gezien de beperkte ruimte, vanuit dat je met 1x 2/3-persoons tentje komt. Kom je met 4 of meer personen dan mag je een bungalowtent opzetten.
Caravans en campers mogen op ons veld komen staan, maar met een max lengte (incl. dissel) van 6,5 meter. Ook geldt er een toeslag hiervoor. Gezien onze beperkte stroompunten is het niet mogelijk om alle apparaten in de caravan of camper aan te zetten.

2) Meer informatie huren tent – basis pakket

Het basispakket houdt in dat er een tent voor je klaar staat en dat je zelf een matje of luchtbed meeneemt. Bij deze optie zorgen wij ervoor dat je de juiste tent krijgt.

3) Meer informatie huren tent – de luxe pakket

Met dit pakket word je volledig ontlast en zetten wij niet alleen een Bell tent voor je neer, maar je krijgt van ons ook echte bedden en een gezellig interieur (wat nachtkastjes, een gezellig kleed en een lamp voor ‘s avonds). Het aantal bedden is berekend op het aantal personen. Zodra je het aantal personen intikt, berekent ons systeem de totaal prijs.

1-2 personen slapen in een 2-persoonstent, 1-2 bedden
3-4 personen slapen in een 4-persoonstent, 3-4 bedden

Uitzondering bij 5 personen:
Kom je met 5 personen dan krijg je van ons een 4-persoonstent met 3 bedden en de mogelijkheid om zelf een pop-up tentje neer te zetten waar 2 personen dan in kunnen slapen (tentje en matjes etc. zelf meebrengen). 5 Bedden passen namelijk niet in de tent en zo drukken we ook de kosten voor je. Je koopt gewoon een pakket voor 5 personen en ons systeem rekent de rest voor je uit.

Afbreken tent
Om kosten te drukken, willen we mensen die op de 16e vertrekken en bij ons een tentje/bedden hebben gehuurd, vragen of ze ons willen helpen met afbreken (opzetten doen we zelf). Dit bespaart tijd en betekent dat we het veld niet nog een dag extra hoeven te huren en het hierdoor voor iedereen goedkoper houden. Het is niet verplicht, alleen een verzoek.

Extra te boeken:
* beddengoed (dekbed, kussen en hoeslakens), € 19,50 pp, dit boek je hier
* pop-up tentje € 50,-. Bij 5 personen krijg je deze gratis (omdat er maar max 4 personen in tent kunnen), bij 2-4 personen niet. Bij de luxe pakket berekenen we wel aantal bedden (2-4 bedden). Deze boek je hier

Goed om te weten:
* Zelf bestek en bord en beker etc. meenemen.
Om kosten uit te sparen vragen we iedereen om zelf een bord, beker en bestek mee te nemen (ook zelf afwassen 😉 ) Pannen etc. zijn er wel
* We hebben niet al teveel stroompunten helaas, vandaar dat koelkast, koffiezetapparaat en waterkoker centraal aangeboden worden, je telefoon opladen kan wel
* We hebben geen Wifi, maar we hebben gemerkt dat kinderen/jongeren en ouders al druk zat zijn met elkaar dus je redt het.
* honden zijn niet toegestaan, we houden de focus op elkaar en honden zijn hierin storend hebben we inmiddels gemerkt.

Meer over camping de Paradijsvogel
Ook dit jaar gaan we weer ons best doen om er een leuke tijd met elkaar van te maken. Uiteraard hebben we ook nu weer wat leuke activiteiten voor jullie op de planning staan. Meer informatie over onze camping en onze activiteiten vind je hier.

Het wordt vast een feest van herkenning op deze plek vol paradijsvogels. Een camping waar je (of jouw kind) dit keer GEEN buitenbeentje zal zijn en met heel veel zelfvertrouwen weer naar huis zal gaan. Gewoon, omdat je gezien hebt dat er meer zijn zoals jij/hij/zij/hen.

We verwelkomen je/jullie heel graag!

De prijs is incl. toeristenbelasting en btw. Verder gelden de volgende voorwaarden en regels:
Bij annulering door de gast, is de gast een vergoeding aan camping de Paradijsvogel verschuldigd van:
-50% van de overeengekomen boeking, bij annulering meer dan drie maanden voor de
overeengekomen aankomstdatum.
-100% van de overeengekomen boeking, bij annulering binnen drie maanden voor de
overeengekomen aankomstdatum.
Deze percentages laten onverlet dat de gast tevens de administratiekosten, alsmede
gemaakte of te maken kosten voor de annulering van extern ingehuurde diensten en andere
kosten die het gevolg zijn van de annulering bij de gast in rekening te brengen.
De gast dient zelf een reis- en annuleringsverzekering af te sluiten.

Na de reservering ontvang je van ons een aparte bevestigingsmail met alle informatie; hierna is je boeking definitief. (Hier kan 1-3 werkdagen tussen zitten.)

Extra informatie

Periode

09/08-12/08 (lang weekend), 12/08-16/08 (midweek)

Aantal personen

1, 2, 3, 4, 5

Tent huren

basis pakket, de luxe pakket

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Zomer 2024 | Tent huren basis of de luxe pakket” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!