De Paradijsvogel Parade – 22 oktober 2022 – 16.00 uur

 35,00 incl. BTW

Categorie:

Beschrijving

Yes, 22 oktober aanstaande is het zover! Na het succes van de camping komt er nu ook een live event:  de Paradijsvogel Parade.

Afbeeldingsresultaten voor regenboogvlag MEER OVER DE PARADE

De Paradijsvogel Parade heeft iets weg van onze camping. Het wordt een plek waar we je zullen inspireren, vermaken met leuke workshops en je het gevoel geven dat je op een feestje bent beland. Want 1 ding kunnen we alvast verklappen, WagaStorm, de drag artists die ook bij ons op de camping langskomen, zullen er weer bij zijn. 

Zie het als een soort mini festival waar je andere gelijkgestemde kinderen/jongeren en ouders kan ontmoeten. Een veilige plek waar je helemaal jezelf mag zijn en met een goed gevoel weer naar huis gaat. Vol zelfvertrouwen, omdat je gezien hebt dat jij of jouw kind helemaal niet anders is.

Afbeeldingsresultaten voor regenboogvlag MEER OVER DE LOCATIE

De Paradijsvogel Parade zal plaatsvinden in een inspirerende kerk in Wognum. Ja, ja, we horen jullie denken: in een kerk? Zijn ze gek geworden of zo? Jazeker, wij houden nu eenmaal van inspirerende plaatsen met een verhaal en dat heeft deze kerk. Toen we hoorden dat Hannelore, de koster van de kerk samenwoont met een vrouw en de voorganger homoseksueel is toen wisten we het zeker. Hier moeten we zijn. Dit past prachtig in ons kleurenpalet!                                                                                 

                  

Afbeeldingsresultaten voor regenboogvlag HET PROGRAMMA : kennis, entertainment en vooral gezellig elkaar ontmoeten

Als moeder van een non-binair kind weet ik als geen ander hoe fijn het is als je andere gelijkgestemde ouders ontmoet, omdat zij echt begrijpen waar je tegenaan loopt. En ook je kind krijgt veel meer zelfvertrouwen als het dezelfde soort kinderen ontmoet. Dan kan het er weer even tegenaan in de buitenwereld die soms best hard is.

Maar het moet net als op de camping vooral een feestje zijn. We willen dat je met een goed gevoel weer naar buiten gaat die avond. Degenen die ons kennen, weten dat wij er ook van houden om je te verrassen met inspirerende workshops die bij deze doelgroep passen. We weten inmiddels waar je kind van houdt en weten ook hoe we jou als ouder een relaxte tijd kunnen bezorgen. Dus reken op een middag/avond vol entertainment, inspirerende workshops en genoeg tijd om een drankje en hapje met elkaar te doen.

                  

Afbeeldingsresultaten voor regenboogvlag PRAKTISCHE INFO                                                                                      

– Zaterdag 22 oktober van 16.00 – 22.00 uur
– Raadhuisstraat 15 in Wognum (direct aan A7)
– Toegangsprijs: €35 p.p. (inclusief eten)

Hier wil, nee moet je bij zijn! Reserveer je ticket nu …

PS Moet je overdag werken, dan kun je ook ‘s avonds nog aanschuiven tegen gereduceerd tarief via deze link.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “De Paradijsvogel Parade – 22 oktober 2022 – 16.00 uur” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!