Zomer 2023 | Kampeerplek Buitenveld (aanbetaling mogelijk!)

 475,00 875,00 incl. BTW

Artikelnummer: kamp-buit1 Categorie:

Beschrijving

Camping de Paradijsvogel 2023 | Kampeerplek Buitenveld

Eerst een aanbetaling doen van 30% en eind mei 2023 het restant? Geen probleem, gebruik bij het afrekenen de Waardebon en vul in als code:  aanbetaling .

Komende zomer is het weer zover. Dan openen we opnieuw onze kleurrijke en kleinschalige (pop-up) familiecamping in Lelystad. Een bijzondere plek waar je helemaal jezelf kunt zijn!

Voor wie is het?
* voor LHBTIQ+ kinderen/jongeren en hun ouders
* voor jong volwassenen (LHBTIQ+) vanaf 18 jaar of ouder (zelfstandig kamperen)
* voor LHBTIQ+ ouders MET kinderen

Wat houdt camping “de Paradijsvogel” in?
De Regenboogcamping is een veilige plek waar je gelijkgestemden kan ontmoeten, kan chillen en experimenteren in je zoektocht naar je identiteit. Dit laatste vinden wij erg belangrijk omdat het soms niet meevalt om je staande te houden in deze harde maatschappij die er vaak iets van vindt als je opeens in een jurk of op hakken loopt of met een andere naam door het leven wilt gaan. Wij hebben de plek gecreëerd waar je dit gewoon kan doen en waar je kan ervaren hoe het is om helemaal jezelf te kunnen zijn. Ook voor ouders zal het een plek zijn waar je zonder zorgen (dat je kind gepest of buitengesloten wordt) kunt vertoeven en met elkaar ervaringen kunt uitwisselen. Hier zijn meer ouders die jou en de dingen waar je tegenaan loopt helemaal begrijpen. Te beginnen met mijzelf (Brenda).

Accommodatie – Kampeerplek Buitenveld
Komende zomer hebben we naast het mooi gelegen ‘Hoofdveld’ (midden tussen de prachtige, eveneens te boeken, boomhutten) ook ruimte op – wat wij noemen het Buitenveld – gereserveerd, op korte loopafstand van de sanitaire voorzieningen en het Hoofdveld. Op dit veld is er plaats voor de grotere tenten (4p. of meer), caravans < 6 meter (inclusief dissel) of campers < 6 meter.

Er zijn 10 Ampére stroompunten en een waterpunt met publiek kookgedeelte & koelkast/vriezer vlakbij het veld (<50m.).

     

Op onze pop-up camping heb je eveneens diverse andere mogelijkheden qua overnachting:
* Wil je een luxe ervaring op ons hoofdveld, logeer dan in 1 van onze boomhutten. Deze vind je hier (2p.) en hier (4p.)
* Kom je met een kleine tent (<4 personen), logeer dan op ons hoofdveld.
* Wil je liever in 1 van de accommodaties van de camping logeren, zie hier de mogelijkheden.

Genderneutraal sanitair
Voor de tieners/jongeren en jong volwassenen die hier behoefte aan hebben, hebben wij genderneutraal privé sanitair gereserveerd dat ook dicht bij ons veld staat. Zo proberen we met iedereen rekening te houden. Meld het bij aankomst even als je hier gebruik van wilt maken.

Prijzen *

Weekend:       €475,- (vrijdagmiddag-maandagmorgen | 3 nachten)
Midweek:        €575,- (maandagmiddag-vrijdagmorgen | 4 nachten)
Week:             €875,- (aankomst ma.middag of vr.middag | vertrek ma.morgen of vr.morgen | 7 nachten)

Meer over de camping:
Ook dit jaar gaan we weer ons best doen om er een leuke tijd met elkaar van te maken. Uiteraard hebben we ook nu weer wat leuke activiteiten voor jullie op de planning staan. Meer informatie over onze camping en onze activiteiten vind je hier.

Het wordt vast een feest van herkenning op deze plek vol paradijsvogels. Een camping waar je (of jouw kind) dit keer GEEN buitenbeentje zal zijn en met heel veel zelfvertrouwen weer naar huis zal gaan. Gewoon, omdat je gezien hebt dat er meer zijn zoals jij/hij/zij/hen.

We verwelkomen je/jullie heel graag!

*De prijs is exclusief toeristenbelasting, deze kan bij aankomst voldaan worden. Verder gelden gewoon de voorwaarden & regels van Camping Buytenplaets Suydersee van wie wij het (kampeer-) veld met faciliteiten huren. Hier vind je een totaaloverzicht van de faciliteiten & voorzieningen. 

Na de reservering ontvang je van ons een aparte bevestigingsmail met alle informatie; hierna is je boeking definitief. (Hier kan 1-3 werkdagen tussen zitten.)

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Zomer 2023 | Kampeerplek Buitenveld (aanbetaling mogelijk!)” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!