Wintercamping de Paradijsvogel – 2- 4 februari 2024 indoor regenboog camping, mag met aanbetaling!

 499,00 incl. BTW

Categorie:

Beschrijving

Kom naar onze indoor wintercamping de Paradijsvogel! 2 -4 februari 2024  

Na onze succesvolle zomeredities van camping de Paradijsvogel, vonden we het de hoogste tijd voor een wintercamping. Maar dan niet zomaar een camping natuurlijk. Van 2 februari – 4 februari krijg je de unieke kans om samen met je paradijsvogel te komen logeren in dit unieke hotel dat is omgetoverd tot een indoor regenboog camping. In een overdekte en verwarmde hal krijg je gelegenheid om een bijzondere camping ervaring op te doen.

Bijzondere camping
Slaap in een luxe vintage of classic caravan, een strandhuisje of een andere speciale accommodatie. Ze zijn allemaal leuk en hebben 1 ding met elkaar gemeen : ze hebben namelijk allemaal een zeer goed bed! Een luxe camping dus.
Speciaal dit weekend voor LGBTIQ+ kinderen/jongeren en hun ouder(s). 

Luxe kamperen
Je hoeft bijna niets mee te nemen, want je krijgt beddengoed en een set handdoeken van het huis ;). En er staan bij iedere accommodatie stoeltjes om op te zitten en in het middenveld staan diverse biertafels voor gezamenlijk gebruik. Beneden bevindt zich het zeer nette sanitair met allemaal genderneutrale toiletten (zij begrijpen het!) en diverse douches. En last but not least daar is ook de kelder alias huiskamer die dit weekend alleen voor onze jongeren beschikbaar zal zijn. Een aparte ruimte waar je herrie kan maken en waar je als ouder niet mag komen, hoe fijn is dat. Ook voor ons als ouders ;).

 

We weten zeker dat je er enthousiast van gaat worden. Een gezellige en fijne plek waar ouders en LHBTIQ+ jongeren kunnen ontspannen en plezier met elkaar kunnen maken. Want natuurlijk zullen we weer een leuk en afwisselend programma samenstellen (denk aan bingo, karaoke, spelletjes, koffie-borreluurtje ouders, draq queen, workshops en meer).

 

 

 

Wintercamping de Paradijsvogel op een rijtje:
aankomst : vrijdag 2/2-2024 vanaf 16:00 uur
vertrek      : zondag 4/2-2024 om 12:00 uur
prijs: € 499,- per accommodatie (2 personen)
accommodaties: deze zijn voor 2 personen, bij een derde persoon moeten we kijken of we een pop-up tentje of extra slaapplek kunnen creëren (zelf meenemen), toeslag 3e persoon €75,- . Let op: als je met 3 personen wilt komen, dan graag een mail sturen naar info@moederenzo.nl en dan kijken we wat de mogelijkheden zijn. We sturen in dit geval ook een handmatige factuur voor de hele boeking zodat we zeker weten dat het gaat lukken. Bij meer dan 3 personen moet je 2 accommodaties boeken. Voor gezinnen is de tweede accommodatie wel tegen een flinke korting te verkrijgen (€ 399,-), zolang de voorraad strekt. Stuur een mail naar info@moederenzo.nl
AANBETALING MOGELIJK! ; je mag het bedrag in 2-en betalen als je wilt. Stuur ons in dit geval een mail info@moederenzo.nl en dan sturen we een handmatige factuur ipv via de webshop.

inbegrepen: programma / koffie/thee/water/limonade/handdoeken/ beddengoed /wijn tijdens borreluurtje
exclusief: maaltijdenservice en toeristenbelasting (apart afrekenen, 5 euro pp per nacht)

Maaltijdenservice:
Aangezien er niet gekookt mag worden in de hal, bieden we een maaltijdenservice aan waar je gebruik van kan maken (niet verplicht!). Voor € 35,- per persoon eet je mee met de Foodtruck die vrijdagavond langs komt, verzorgen we 2x een ontbijt, 1x een lunch en krijg je van ons een pizza op de zaterdagavond. Uiteraard mag je ook zelf je maaltijden mee brengen of laten bezorgen, maar je kan ook met ons mee eten. Boek de maaltijdservice meteen mee bij je boeking (let op apart product in webshop, dit boek je hier )

Er staat een koelkast voor algemeen gebruik waar je producten in mag bewaren, bijv. je drinken. Bij het ontbijt zorgen we ook voor melk. En een magnetron om dingen in op te warmen.

 

 

Locatie wintercamping
De indoorcamping is in Amsterdam en goed te bereiken via het openbaar vervoer of de auto (gratis parkeren vanaf vrijdag 18:00 uur). Als je gereserveerd hebt, krijg je van ons het adres met routebeschrijving. De locatie is veilig en je kan niet zomaar binnenkomen. Fijn om te weten, toch?

Voor wie wel voor wie niet geschikt: 
Deze wintercamping is bedoeld voor LHBTIQ kinderen/jongeren en hun ouder(s). Leeftijd 8-24 jaar, we weten van de zomer edities dat jong en oud met elkaar omgaat en iedereen weer wil terug komen dus dat is een goed teken.
Het sanitair is alleen per trap bereikbaar.
In de hal mogen geen huisdieren.

BETALEN IN TERMIJNEN
Wat even goed is om te weten, is dat je het bedrag voor de wintercamping in 2 termijnen mag betalen. De laatste termijn zal twee weken voor aanvang van de camping zijn. Zo ben je er toch van verzekerd dat je erbij bent en word je een beetje ontzien in de dure feestmaand (en hoe tof is zo’n weekend als cadeau onder de kerstboom? Je kind zal je eeuwig dankbaar zijn en jij mij later ook 😉 ). Je kan je plek reserveren door een mail te sturen naar info@moederenzo.nl

FLINKE KORTING OP DE ZOMERCAMPING, EXCLUSIEF VOOR GASTEN VAN DE WINTERCAMPING
Naast de termijnbetalingen is er nog meer goed nieuws! Je krijgt als gast van de wintercamping een flinke korting als je volgend jaar ook naar onze pop-up zomercamping komt (data en locatie volgen nog, streven camping is half aug.2024, korting obv bepaalde voorwaarden). Je ontvangt:
* 75 euro korting op een weekend
* 100 euro korting op een midweek/week

Tegoedbon ontvang je tijdens de wintercamping.

Het is namelijk heel leuk voor kinderen/jongeren als ze meerdere keren per jaar naar een Paradijsvogel event kunnen komen. De eerste keer zijn ze namelijk nog een beetje zenuwachtig (is normaal en trekt snel bij) en de 2e keer zitten ze er meteen lekker in en is het een feest van herkenning. Ook voor jou als ouder.

Kom naar onze wintercamping en beleef een unieke hotelervaring. Een plek vol gelijkgestemden, zodat je er weer even tegenaan kan na deze mini vakantie en met een bak zelfvertrouwen naar huis kan gaan, omdat je gezien hebt dat je helemaal niet anders bent, als je kind maar in de juiste groep zit. Er is (helaas) een beperkt aantal accommodaties dus vol is vol!

 

 

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Wintercamping de Paradijsvogel – 2- 4 februari 2024 indoor regenboog camping, mag met aanbetaling!” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!