Sfeer proeven camping De Paradijsvogel | 30-07-2022

 35,00 incl. BTW

Artikelnummer: Ws-1 Categorie:

Beschrijving

Tijdens ons verblijf op de camping geven we LHBT kinderen/jongeren (eventueel)met hun ouders de gelegenheid om te komen sfeer proeven op camping de Paradijsvogel. Dit kan op zaterdag- en dinsdagmiddag (30/7 en 2/8).

Op zaterdag 30/7 zal Wagastorm een workshop Drag** geven. Voor Robert is drag een manier geweest om zichzelf te vinden. Daarna zal hij samen met zijn vriend de befaamde Bingo bitch doen. En hierbij kun je prijzen winnen. Maar of deze zijn wat je ervan verwacht, laten we maar in het midden ;).

** informatie Drag workshop:
Tijdens deze workshop willen we met de jongeren en de ouders op zoek gaan ieders innerlijke kracht. Dit willen we doen door middel van fantasierijke make-up zoals body/face glitter, plakstenen, pailletten en felle kleuren (water)schmink en haarspray. We betrekken de ouders hierin door hen vooral mee te laten doen.

Vervolgens willen we het resultaat voor iedereen die dat wil graag vastleggen door middel van een mooie foto die de mensen een week na hun verblijf op de camping toegestuurd krijgen via de mail.

Het doel van de workshop is de jongeren een positief gevoel mee te geven bij het “anders” zijn door hun innerlijke kracht aan de buitenkant vorm te geven en de ouders fysiek laten meemaken hoe het is om “anders” te zijn. Robert/GiGi en Marcel/Marsmellow lopen gedurende de hele workshop rond om positiviteit te verspreiden en om, waar nodig, mensen te stimuleren om over eventuele grenzen heen te gaan.

Voorafgaand aan de workshop deelt Robert graag zijn verhaal over hoe GiGi hem meer opgeleverd heeft dan de sessies bij een psycholoog. Een zeer persoonlijk verhaal over zelfacceptatie.

Hoe ziet de zaterdagmiddag 30/7 eruit:

vanaf 13.30 uur: vrije inloop, gelegenheid om anderen te ontmoeten, sfeer te proeven en te picknicken op ons veld (zelf lunch meenemen, wij zorgen voor de sfeer en kleedjes)

15.00 uur: start Drag workshop

16:30-18:30 : eten en chill tijd

19:00 uur : start Bingo bitch

20:30 uur : einde

Eten zit bij de prijs inbegrepen.

 

LOCATIE

Pop-up Camping ‘De Paradijsvogel’ te Lelystad. Adres en instructies volgen bij bevestiging.

 

Alternatief:

Op dinsdag 2/8 gaan we onze camping officieel openen. Ook Wagastorm zal er weer bij zijn. Dit keer ook met de vrouwelijke dj die weer terug van vakantie is. Wat zal dit een feest worden. Hier wil je echt bij zijn! Kaartjes zijn verkrijgbaar via onze webwinkel

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Sfeer proeven camping De Paradijsvogel | 30-07-2022” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Leave the field below empty!