Sfeer proeven camping De Paradijsvogel | 02-08-2022

 35,00 incl. BTW

Artikelnummer: Ws-2 Categorie:

Beschrijving

Tijdens ons verblijf op de camping bieden we op dinsdagmiddag (2/8) de mogelijkheid om kinderen/jongeren en ouders naar onze camping te komen en mee te genieten van de sfeer op de camping. Je krijgt dan de gelegenheid om kennis te maken met gelijkgestemden en te ervaren hoe het is om helemaal je zelf te kunnen zijn. En als kers op de taart gaan we die middag ook officieel onze camping openen. En dat wordt spectaculair kan ik je alvast zeggen. Met toeters en bellen. Hier wil je echt bij zijn ;).

PROGRAMMA

Hoe ziet deze middag eruit?

vanaf 13.00 uur: vrije inloop, gelegenheid om anderen te ontmoeten, sfeer te proeven en te picknicken op ons veld (zelf lunch meenemen)

14.00 uur: Aanvang Drag workshop** verzorgd door WagaStorm

16:30 uur : aanwezigheid feestelijke opening camping (en dat wordt spectaculair met optreden Wagastorm) met hapje en drankje

18:00 uur: einde 

** informatie Drag workshop:
Tijdens deze workshop willen we met de jongeren en de ouders op zoek gaan ieders innerlijke kracht. Dit willen we doen door middel van fantasierijke make-up zoals body/face glitter, plakstenen, pailletten en felle kleuren (water)schmink en haarspray. We betrekken de ouders hierin door hen vooral mee te laten doen.

Vervolgens willen we het resultaat voor iedereen die dat wil graag vastleggen door middel van een mooie foto die de mensen een week na hun verblijf op de camping toegestuurd krijgen via de mail.

Het doel van de workshop is de jongeren een positief gevoel mee te geven bij het “anders” zijn door hun innerlijke kracht aan de buitenkant vorm te geven en de ouders fysiek laten meemaken hoe het is om “anders” te zijn. Robert/GiGi en Marcel/Marsmellow lopen gedurende de hele workshop rond om positiviteit te verspreiden en om, waar nodig, mensen te stimuleren om over eventuele grenzen heen te gaan.

Voorafgaand aan de workshop deelt Robert graag zijn verhaal over hoe GiGi hem meer opgeleverd heeft dan de sessies bij een psycholoog. Een zeer persoonlijk verhaal over zelfacceptatie.

 

LOCATIE

Pop-up Camping ‘De Paradijsvogel’ te Lelystad. Adres en instructies volgen bij bevestiging.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Sfeer proeven camping De Paradijsvogel | 02-08-2022” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Leave the field below empty!