Zomer 2023 | Kampeerplek Hoofdveld

 475,00 875,00 incl. BTW

Artikelnummer: kamp-hoofd1 Categorie:

Beschrijving

Camping de Paradijsvogel 2023 | Kampeerplek Hoofdveld

Komende zomer is het weer zover. Dan openen we opnieuw onze kleurrijke en kleinschalige (pop-up) familiecamping in Lelystad. Een bijzondere plek waar je helemaal jezelf kunt zijn!

Voor wie is het?
* voor LHBTIQ+ kinderen/jongeren en hun ouders
* voor jong volwassenen (LHBTIQ+) vanaf 18 jaar of ouder (zelfstandig kamperen)
* voor LHBTIQ+ ouders MET kinderen

Wat houdt camping “de Paradijsvogel” in?
De Regenboogcamping is een veilige plek waar je gelijkgestemden kan ontmoeten, kan chillen en experimenteren in je zoektocht naar je identiteit. Dit laatste vinden wij erg belangrijk omdat het soms niet meevalt om je staande te houden in deze harde maatschappij die er vaak iets van vindt als je opeens in een jurk of op hakken loopt, nog in transitie bent of met een andere naam door het leven wilt gaan.

Wij hebben de plek gecreëerd waar je dit gewoon kan doen en waar je kan ervaren hoe het is om helemaal jezelf te kunnen zijn. Ook voor ouders zal het een plek zijn waar je zonder zorgen (dat je kind gepest of buitengesloten wordt) kunt vertoeven en met elkaar ervaringen kunt uitwisselen. Hier zijn meer ouders die jou en de dingen waar je tegenaan loopt helemaal begrijpen. Te beginnen met mijzelf (Brenda).

Accommodatie – Kampeerplek Hoofdveld
Komende zomer hebben we het mooi gelegen ‘Hoofdveld’ midden tussen de prachtige boomhutten afgehuurd en op ècht kruipafstand van de sanitaire voorzieningen. Op dit centrale veld zullen de gemeenschappelijke activiteiten plaatsvinden. Maar … op dit veld is tevens een beperkt aantal plekken beschikbaar voor diegenen die dicht bij het vuur willen zitten! Wij mogen een aantal 2/3p. tot max. 4p. kampeerplaatsen aanbieden (alleen niet te grote tenten en géén caravan/camper), zodat je van het begin tot het eind in onze Regenboogbubbel zit. We faciliteren voor jullie een gezamenlijk koffiezetapparaat & waterkoker en uiteraard kunnen jullie gebruik maken van het middengedeelte op het moment dat er geen activiteiten zijn of als het regent! Wat echt een toegevoegde waarde is, zagen we afgelopen editie.

Er zijn tevens 4 Ampére stroompunten en een waterpunt met publiek kookgedeelte & koelkast/vriezer vlakbij het veld (<75m.).

Let wel: dit aantal plekken is beperkt vanwege het unieke karakter!

Op onze pop-up camping heb je eveneens diverse andere mogelijkheden qua overnachting:
* Wil je een luxe ervaring op ons hoofdveld, logeer dan in 1 van onze boomhutten (2 of 4 persoons). Deze vind je hier (2p.) en hier (4p.).
* Kom je met een grotere tent, caravan of camper, logeer dan op ons buitenveld.
* Wil je liever in 1 van de accommodaties van de camping logeren, zie hier de mogelijkheden.

 

      

Genderneutraal sanitair
Voor de tieners/jongeren en jong volwassenen die hier behoefte aan hebben, hebben wij genderneutraal privé sanitair gereserveerd dat ook dicht bij ons veld staat. Zo proberen we met iedereen rekening te houden. Meld het bij aankomst even als je hier gebruik van wilt maken.

Prijzen kamperen 

Weekend:       €475,- (vrijdagmiddag-maandagmorgen | 3 nachten)
Midweek:        €575,- (maandagmiddag-vrijdagmorgen | 4 nachten)
Week:             €875,- (aankomst ma.middag of vr.middag | vertrek ma.morgen of vr.morgen | 7 nachten)

Meer over camping de Paradijsvogel
Ook dit jaar gaan we weer ons best doen om er een leuke tijd met elkaar van te maken. Uiteraard hebben we ook nu weer wat leuke activiteiten voor jullie op de planning staan. Meer informatie over onze camping en onze activiteiten vind je hier.

Het wordt vast een feest van herkenning op deze plek vol paradijsvogels. Een camping waar je (of jouw kind) dit keer GEEN buitenbeentje zal zijn en met heel veel zelfvertrouwen weer naar huis zal gaan. Gewoon, omdat je gezien hebt dat er meer zijn zoals jij/hij/zij/hen.

We verwelkomen je/jullie heel graag!

*De prijs is exclusief toeristenbelasting, deze kan bij aankomst voldaan worden. Verder gelden gewoon de voorwaarden & regels van Camping Buytenplaets Suydersee van wie wij het (kampeer-) veld met faciliteiten huren. Hier vind je een totaaloverzicht van de faciliteiten & voorzieningen. 

Na de reservering ontvang je van ons een aparte bevestigingsmail met alle informatie; hierna is je boeking definitief. (Hier kan 1-3 werkdagen tussen zitten.)

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Zomer 2023 | Kampeerplek Hoofdveld” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!