Camping de Paradijsvogel | 29-07-2022 t/m 01-08-2022 (weekend-jongerenplek)

 185,00 incl. BTW

Artikelnummer: camjong1 Categorie:

Beschrijving

Camping de Paradijsvogel | 29-07-2022 t/m 01-08-2022 (weekend-jongerenplek)

Komende zomer is het zover. Dan openen we onze kleurrijke en kleinschalige (pop-up) familiecamping in Lelystad. Een bijzondere plek waar je helemaal jezelf kunt zijn!

Voor wie is het?
* voor LHBTIQ+ tieners/jongeren en hun ouders (familieplek)
* voor jongeren van 15 t/m 18 jaar die zelfstandig willen komen (jongerenplek, indien ouder even in overleg)

Wat houdt camping “de Paradijsvogel” in?
De Regenboogcamping zal een veilige plek zijn waar je gelijkgestemden kan ontmoeten, kan chillen en kan experimenteren in je zoektocht naar je identiteit. Dit laatste vinden wij erg belangrijk, omdat het soms niet meevalt om je staande te houden in deze harde maatschappij die er vaak iets van vindt als je opeens in een jurk of op hakken loopt of met een andere naam door het leven wilt gaan. Wij hebben de plek gecreëerd waar je dit gewoon kan doen en waar je kan ervaren hoe het is om helemaal jezelf te kunnen zijn.

Afbeeldingsresultaten voor regenboogvlag Programma: (wordt nog aangevuld of beetje veranderd)
* keer samen eten in ons pop-up restaurant
* Drag workshop
* Bingo bitch
* diverse spelletjes
* tekenen
* heels & catwalk lessen by Devin
* kleurrijke afsluiting
* kampvuuravond
* experimenteren met kleding / hakken / make-up
* veel chill gelegenheid

Uiteraard zal er zowel in het weekend als ook in de midweek veel ruimte zijn om samen te genieten en te chillen op een laagdrempelige manier. Niets moet, en een hoop mag.

Accommodatie
Je slaapt met andere jongeren in tenten. Het enige dat je mee mag brengen is een luchtbed en een slaapzak (je krijgt van ons nog een paklijst wat je mee kan nemen). Voor eten en entertainment wordt gezorgd. Het programma is hetzelfde als dat van de camping.

Genderneutraal sanitair
Voor de jongeren die hier behoefte aan hebben, hebben wij genderneutraal privé sanitair gereserveerd dat ook dicht bij ons veld staat. Zo proberen we met iedereen rekening te houden. Meld het bij aankomst even als je hier gebruik van wilt maken.

Prijzen *
Weekend familieplek (vrijdagmiddag-maandagmorgen)     €425,-
Midweek familieplek (maandagmiddag-vrijdagmorgen)      €525,-
Weekend jongerenplek (vrijdagmiddag-maandagmorgen)  €185,-

* (we behouden ons het recht voor de prijzen tussentijds aan te passen als je nog niet geboekt hebt)

Alle genoemde prijzen voor de familieplekken zijn voor max. 4 personen. Bij 5 of meer personen wordt een toeslag gehanteerd. 

Het wordt vast een feest van herkenning op deze plek vol paradijsvogels. Een camping waar je als jongere dit keer geen buitenbeentje zal zijn en met heel veel zelfvertrouwen weer naar huis zal gaan. Gewoon, omdat het gezien heeft dat er meer zijn zoals hij/zij/hen.

We verwelkomen jullie graag!

*De prijs is exclusief toeristenbelasting, deze kan bij aankomst voldaan worden. Verder gelden gewoon de voorwaarden & regels van Camping Buytenplaets Suydersee van wie wij het kampeerveld met faciliteiten huren. Uiteraard houden wij een oogje in het zeil, maar de jongeren zijn hier zelfstandig en verantwoordelijk voor eigen gedrag.

Gratis Wifi, Wifi, Wifizone, Logo    Na de reservering ontvang je van ons een aparte bevestigingsmail met alle informatie. 

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Camping de Paradijsvogel | 29-07-2022 t/m 01-08-2022 (weekend-jongerenplek)” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Leave the field below empty!