Zomer 2023 | Boomhut-family 4p. (aanbetaling mogelijk!)

 575,00 675,00 incl. BTW

Artikelnummer: boom2 Categorie:

Beschrijving

Camping de Paradijsvogel 2023 | Boomhut-family 4p.
Let op deze boomhut is voor 3 of 4 personen! Bij 2 personen behouden we ons het recht voor je naar een 2-persoons boomhut te verplaatsen. 

Eerst een aanbetaling doen van 30% en eind mei 2023 het restant? Geen probleem, gebruik bij het afrekenen de Waardebon en vul in als code:  aanbetaling .

Komende zomer is het weer zover. Dan openen we opnieuw onze kleurrijke en kleinschalige (pop-up) familiecamping in Lelystad. Een bijzondere plek waar je helemaal jezelf kunt zijn!

Voor wie is het?
* voor LHBTIQ+ kinderen/jongeren en hun ouders
* voor jong volwassenen (LHBTIQ+) vanaf 18 jaar of ouder (zelfstandig kamperen)
* voor LHBTIQ+ ouders MET kinderen

Wat houdt camping “de Paradijsvogel” in?
De Regenboogcamping zal een veilige plek zijn waar je gelijkgestemden kan ontmoeten, kan chillen en kan experimenteren in je zoektocht naar je identiteit. Dit laatste vinden wij erg belangrijk, omdat het soms niet meevalt om je staande te houden in deze harde maatschappij die er vaak iets van vindt als je opeens in een jurk of op hakken loopt of met een andere naam door het leven wilt gaan. Wij hebben de plek gecreëerd waar je dit gewoon kan doen en waar je kan ervaren hoe het is om helemaal jezelf te kunnen zijn. Ook voor ouders zal het een plek zijn waar je zonder zorgen (dat je kind gepest of buitengesloten wordt) kunt vertoeven en met elkaar ervaringen kunt uitwisselen. Hier zijn meer ouders die jou en de dingen waar je tegenaan loopt helemaal begrijpen. Te beginnen met mijzelf (Brenda).

Accommodatie – Boomhut-family 4p.
Dit jaar hebben we ervoor gekozen het Boomhuttenveld tot Hoofdveld om te toveren. Hoe gaaf is het als jij vanuit jouw suite zicht hebt op het hele veld? We noemen dit het beste van 2 werelden: kamperen met een luxe tintje!

De Family is bedacht om met z’n vieren een onvergetelijk avontuur te beleven. Deze boomhut is ingericht als een trekkershut; er zijn 2 tweepersoons bedden aanwezig, waarvan de matrassen alvast zijn opgemaakt. Verder is er compleet beddengoed aanwezig. Buiten staat op het balkonterras een campingbrander waarop je je camping-maaltijd kunt klaarmaken. Uiteraard hebben wij ervoor gezorgd dat er voldoende servies aanwezig is om te kunnen koken, eten en drinken. Als buitenmeubilair zijn een tafel en 4 stoelen neergezet en beneden een picknicktafel.  Kortom: lekker basic kamperen, Gezellig met z’n allen, maar dan wel op hoogte! Omdat ook de Family gewoon een boomhut blijft, moet je voor een sanitaire stop wel ‘afdalen’ naar de bewoonde wereld. Verder kun je gebruik maken van de aanwezige voorzieningen op de camping.

Let op: Als je met z’n tweeën komt dan verzoeken we je de tweepersoons hut te boeken, zodat gezinnen met meer gezinsleden deze 4-persoonshut  kunnen boeken.

Op onze pop-up camping heb je eveneens diverse andere mogelijkheden qua overnachting:
* Wil je in een 2p. boomhut, klik dan hier.
* Kom je met een kleinere tent, logeer dan op ons hoofdveld.
* Kom je met een grotere tent, caravan of camper, logeer dan op ons buitenveld.
* Wil je liever in 1 van de accommodaties van de camping logeren, zie hier de mogelijkheden.

Genderneutraal sanitair
Voor de tieners/jongeren die hier behoefte aan hebben, hebben wij genderneutraal privé sanitair gereserveerd dat ook dicht bij ons veld staat. Zo proberen we met iedereen rekening te houden. Meld het bij aankomst even als je hier gebruik van wilt maken.

Prijzen 
Weekend:     €575,- (vrijdagmiddag-maandagmorgen)
Midweek:      €675,- (maandagmiddag-vrijdagmorgen)

Meer over de camping
Ook dit jaar gaan we weer ons best doen om er een leuke tijd met elkaar van te maken. Uiteraard hebben we ook nu weer wat leuke activiteiten voor jullie op de planning staan. Meer informatie over onze camping en onze activiteiten vind je hier.

Het wordt vast een feest van herkenning op deze plek vol paradijsvogels. Een camping waar je (of jouw kind) dit keer geen buitenbeentje zal zijn en met heel veel zelfvertrouwen weer naar huis zal gaan. Gewoon, omdat je gezien hebt dat er meer zijn zoals jij/hij/zij/hen.

We verwelkomen je/jullie heel graag!

*De prijs is exclusief toeristenbelasting, deze kan bij aankomst voldaan worden. Verder gelden gewoon de voorwaarden & regels van Camping Buytenplaets Suydersee van wie wij het (kampeer-) veld met faciliteiten huren. Hier vind je een totaaloverzicht van de faciliteiten & voorzieningen. 

Na de reservering ontvang je van ons een aparte bevestigingsmail met alle informatie; hierna is je boeking definitief. (Hier kan 1-3 werkdagen tussen zitten.)

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Zomer 2023 | Boomhut-family 4p. (aanbetaling mogelijk!)” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!