Wie is moeder enzo?

Meer over moeder:

Mijn naam is Brenda. Ik woon samen met mijn zoon Yens, mijn vriend die ik in mijn verhalen Darcy noem, zijn dochters, twee katten en een hond die niet helemaal goed is. Althans dat denken wij.  Ik probeer het moederschap te combineren met een eigen zaak die ik heb. Het komt erop neer dat ik soms wel wat ballen in de lucht moet houden. Maar eigenlijk doe ik sowieso maar wat. Ik denk dat het goed gaat, maar ik laat wel wat steken vallen soms. Ik vergeet heel vaak de tijd waardoor mijn kind te laat naar bed gaat of we te laat gaan eten. En zo kan ik nog wel even doorgaan, maar dat terzijde.

Mijn bedrijf heet Tavolo enzo. Wij verkopen tafels consumenten en bedrijven. Tafels uit Italië met een melamine toplaag maar die net echt lijken (bijv. zwart eiken). Je kan je eigen tafel samen stellen. Echt heel mooi, ik word blij van die zaak ondanks de kopzorgen die het mij ook bezorgt.

In mijn vrije tijd ga ik graag iets leuks doen met mijn kind, met Darcy of met mijn vrienden. Ik houd ontzettend van leuke feestjes , veel wijn, veel bier (ik ben niet zo goed in grenzen stellen, met alles), yoga, fietsen langs het IJsselmeer en verder verslind ik boeken (ook zelfhulpboeken maar of het werkt, betwijfel ik). En natuurlijk van schrijven, daar word ik ook heel gelukkig van. Dus eigenlijk kunnen we stellen dat ik halverwege mijn leven (hoop ik) eindelijk ben gaan doen wat ik zelf leuk vind. Ondernemen en schrijven en genieten van het leven!

 

Meer over zoon/enzo:

Dit is Yens, Yens Xin om precies te zijn , want hij komt uit China. Zijn adoptievader en ik hebben hem daar opgehaald toen hij 1 jaar oud werd. Yens is inmiddels 13 jaar en een bijzonder kind. Hij is mijn grootste inspiratiebron. Yens verbaast mij elke dag met de dingen die hij zegt. Ze zijn vrij apart en misschien is hij een beetje wijs voor zijn leeftijd. Hij is heel open en communicatief en maakt graag praatjes met mensen. Yens is heel creatief. Gekscherend noem ik hem vaak de stylist van het Westen, want hij wordt later modeontwerper en loopt rond in zijn eigen creaties en heeft een uitgesproken mening wat hij mooi vindt. Hij zal je altijd met je kleding complimenteren als hij het mooi vindt. Hij ziet het direct als je naar de kapper bent geweest of een nieuwe bril op hebt. Hij is sowieso heel complimenteus en gul in zijn liefde. Hij is dol op knuffelen, tekenen en kan als de beste nagels lakken en haren vlechten. Heel jammer dat ik zelf geen vlechthaar heb, maar hij kan zijn hart ophalen bij zijn stiefmoeder die wel mooi vlechthaar heeft. Maar zijn grootste hobby is dansen, zingen en theater. We zouden  nog wel wat kunnen investeren in zangles want helemaal loepzuiver is het niet, maar hij komt door zijn enorme enthousiasme en uitstraling heel leuk mee. Yens zit op musical les en zodra hij het podium betreedt , gaat hij stralen en voelt hij zich als een vis in het water. Yens is een artiest in hart en nieren en een genot om naar te kijken. Je kan mij niet trotser maken!