Dat weet je sinds vandaag!

Oké je had al een flauw vermoeden maar hoe weet je zeker dat je niet meer hip en hip en happening bent? Dat je in staat bent om een YouTube filmpje te missen dat de rest van de wereld wel heeft gezien ? Hoe weet je dat je het absoluut niet meer in je hoofd hoeft te halen om met de jeugd mee te gaan praten over bepaalde onderwerpen? Als je überhaupt nog met ze moet gaan praten want dat is een behoorlijk risico. Ze zullen namelijk denken dat je onder een steen hebt gelegen. Net als de rest van Nederland na deze bekentenis.

Dat weet je na vandaag!

Maar je weet sinds vandaag ook dat je van geluk mag spreken dat je nu niet gedesillusioneerd en gefrustreerd al je afspeellijsten op Spotify hoeft te verwijderen. En al je gesigneerde cd’s symbolisch hoeft te verbranden terwijl je intussen piekert hoe je die 70 euro die je gespendeerd hebt aan een concertkaartje weer moet terug krijgen omdat je weigert ooit nog te gaan? Het was ten slotte al de derde keer dat je voor niets kwam.

Ook dat weet je na vandaag !

Beste Drake , misschien een beetje dom van mij maar ik had werkelijk nog nooit van je gehoord . Je beste hit kwam mij totaal niet bekend voor en ik wist niet dat je moest optreden in Ziggodome . Ook je niet zo vriendelijke hoofd had ik nog nooit gezien. En ik zal je zeggen , ik ben er blij om. Onze kennismaking was kort maar krachtig. Have a nice life!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *