Plots iets van een liefdesleven

Ik val maar meteen met de deur in huis. Er komt misschien verandering in mijn waardeloze liefdesleven. Ik houd het nog even open maar hoe is het mogelijk he? Ik schrok er zelf ook van. Mark Darcy kwam opeens over de brug en was klaar voor een date. Met mij dan (wel zo fijn). Nu ken ik hem wel al een tijdje maar toch dacht ik, okay ben ik er zelf wel klaar voor? Mijn hart zat namelijk in mijn keel toen hij een datum voorstelde. Doodeng zo’n eerste echte date. Zeker als de man in kwestie echt heel leuk is.

Mark schept al maanden op
dat hij zo goed kan koken. Dus ik dacht, weet je ik doe net alsof het geen date is maar dat ik met een goede vriend uit eten ga. Maar dan in een privé restaurant . Ik ging er namelijk wel van uit dat hij iets voor mij ging bereiden. Ging ie opeens sputteren dat hij niet wilde koken wat flauw is natuurlijk als je mij wel de meest fantastische gerechten hebt ge-appt. Die er gruwelijk lekker uitzagen als je niet kan koken zoals ik. De man heeft het namelijk altijd over eten. Eten koken, eten halen en vooral opeten. Dat hij een slanke man is , is een wonder (en onverteerbaar want ik heb het vrij weinig over eten maar dat zie je niet aan mijn lichaam). In zijn koelkast ligt ook veel eten. Althans dat zei hij onlangs heel vals toen ik toegaf dat mijn zoon heel boos op mij was omdat we en geen brood en geen grilworst in huis hadden. Het huishouden van Jan Steen. Zou hem nooit overkomen, zei hij. Worsten en brood genoeg. Daarmee kreeg hij meteen een soort van heldenstatus bij mijn zoon. Een man die een koelkast vol grilworst heeft. “Fantastisch mam, weet ie dat ik er ook zo van houd? En kunnen we dan vandaag naar hem toe? Hij lijkt mij echt heel erg aardig. Het wordt ook tijd dat mijn knuffelbatterij door iemand anders wordt opgeladen mam😳“. Dat laatste sloeg alles. Misschien moet je moeder hem eerst zelf even zien? Kijken of hij haar batterij ook kan opladen. Maar ik zeg slim gespeeld hoor Mark Darcy.

Maar goed ik denk dus echt dat hij deze keer (want we blijven niet aan de gang natuurlijk ) niets gaat koken. Zal ie faalangst hebben? Want lui is hij zeker niet. Ik hoop dat dit het is en dat je daarvoor behandeld kan worden in een of andere kliniek want een man die goed kan koken leek mij echt 1 van zijn plussen dus deze mag absoluut niet weg vallen als je zelf niet veel op dat gebied kan.

Misschien moet ik voor de zekerheid wel iets van tevoren eten. Want niks is zo erg dan dat je de ander niet kan verstaan omdat je eigen maag zo hard rommelt of nog veel erger dat je enorm uit je mond stinkt omdat je honger hebt. En je maakt je al om zoveel dingen zorgen (blijven je oksels lekker ruiken, als je maar niet je schoenen uit hoeft te doen (noodgevallen daargelaten😉), als je maar niet per ongeluk een wind laat of een stink boer, eigenlijk is het niet te doen zo’n eerste date).

Maar het is net als al het andere in je leven. Je moet er doorheen he de eerste keer. Mmm misschien is zo’n waardeloos liefdesleven toch zo gek nog niet 😉

Noot van de redactie (zo noemen ze dat toch😉): binnenkort meer over de date die inmiddels is geweest (liep achter met schrijven 🙈)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *