Naakt bellen

Na een lange mei vakantie weer druk aan de slag, heerlijk! Gisteren belde een zakenrelatie die onverhoopt mijn zoon aan de lijn kreeg. Nu weet hij eigenlijk wel dat hij niet mag opnemen maar zo af en toe is hij dat vergeten. Dus kind neemt op, zakenrelatie zegt ” ik bel wel terug”. Kind denkt nee zo makkelijk kom je niet van mij af dus zegt “NEE ik heb een plan!”

Zakenrelatie is ietwat verbouwereerd en blijft aan de lijn. Zoon loopt naar boven want zijn moeder staat onder de douche. Zakenrelatie voelt zich al ongemakkelijker. Ik blèr dat ik wel terug bel. Zoon weigert op te hangen en zegt “ik heb een plan”. Hij zet hem op de speaker zodat ik douchend met de zakenrelatie kan praten.

Euh lieve zoon, erg goed bedacht, maar ietwat ongemakkelijk. Voortaan maar niet meer doen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *