Hartjes

Yens houdt tegenwoordig nauwlettend in de gaten of er iemand in mijn leven is waarbij hij het hartjes gebaar met zijn handjes kan maken. Ok opletten geblazen dus. Hij kijkt met een schuin oog mee op mijn telefoon en hij heeft mij al een keer willen koppelen aan een goede vriend .

Gisteren attendeerde hij mij op het feit dat het jammer was dat ik de bezorger van ons eten gemist had omdat ie volgens Yens heel knap was (16 jaar ? en hoe kon hij dat trouwens zien met die helm op?). Ik had het druk met andere dingen. We hadden bezoek van een elektricien . Neem in gedachten een boom van een vent met een goeie lach en een paar blauwe ogen waar ik natuurlijk wel een paar keer in gekeken heb. Let wel alleen gekeken. Maar nadat de boom ons appartement verlaten had (nadat ie mij verzekerd had nogmaals terug te komen voor een paar lampjes ) begonnen we aan de maaltijd van de knappe bezorger die ik gemist had. Je zou bijna denken dat we in een paradijs wonen .

Ik liet mij per ongeluk ontvallen dat de boom (de techniciën volgens yens hij was tenslotte technisch) best knap was en ook nog aardig en behulpzaam. Goede eigenschappen. Yens begon te glimmen , riep oehoe (of iets van die strekking) en maakte het befaamde hartjes gebaar met zijn handen. Ik probeerde hem uit te leggen dat liefde wel iets anders is dan alleen knap (het is wel een begin ) en dat dit niet genoeg is. Nou mam , hij was toch ook zo aardig en behulpzaam ? Oei daar ging ik nat dus ik probeerde slinks het gesprek te verleggen naar zijn eigen hartjes vriendin. Het werkte! Yens ging glimmen want had onlangs via via gehoord dat het meisje van zijn leven ook later met hem ging trouwen , ontzettend goed nieuws, dus reden genoeg om wederom met zijn handjes het hartjes gebaar te maken. En ik? Ik kijk nog wel effe verder met mijn hartjes gebaar en anders weet ze het nog niet maar ….

 

Anders trouw ik wel met mijn beste vriendin - moeder enzo

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *