100% Jezelf zijn

Een kind dat 100% zich zelf is het mooiste dat er is . Het zelfs een gave. Allemaal doen we regelmatig concessies in ons leven. Of bieden weerstand omdat we de ander graag anders zien. Mijn kleine vriend niet. Die vaart volledig zijn eigen koers. Zelfs als dat betekent dat hij moet dealen met de weerstand die dat kan oproepen . Want het is niet stoer om altijd te willen knuffelen, de hele dag te zingen (ok dat is vals dus dan snap ik het ) , af en toe je nagels te willen lakken en je wens om mode ontwerper te worden slaat natuurlijk alles (wat zal ik later goed gekleed zijn ) .

En die weerstand is natuurlijk wel een puntje .”Mam, ik weet dat ik dingen moet negeren maar ik sla nou eenmaal alles op mijn harde schijf op”. Een traan verlaat mijn oog. Hij ziet het maar gaat onverstoorbaar door met zijn teksten. “Je bent stoer als je dingen toch doet terwijl je bang bent en mensen accepteert zoals ze zijn”. Ik ben er stil van. Een enorme trots maakt plaats in mijn lichaam . Dan maar weerstand , we dealen er samen wel mee . Je bent zeker ook niet altijd een heilig boontje maar voor ons ben je wel een hele mooie sterke kleine monnik . Namaste

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *